Pages Navigation Menu

Aanbevelingen NuMoment

Lees wat anderen zeggen over aurareading:

 

“Ondernemen doe ik met mijn hoofd en hart. Bij het verdiepen en verhelderen van wat mijn hart of intuïtie me ingeeft, helpt Sander mij op een inspirerende manier. Het bijzondere is dat hij zichzelf goed in een zakelijke en privé context kan verplaatsen. Daarmee geeft hij juist dat zetje wat je nodig hebt om echt te gaan vertrouwen op je gevoel en te doen wat energie geeft. Ik zie de sessies met hem als een verrijking en inspiratiebron voor het ondernemerschap en mijn persoonlijke ontwikkeling.”
Susanne Swinkels

“Sander heeft ruim een week geleden met mij een reading gedaan over een eigen bedrijfsprobleem. Het was een prachtige, enerverende en diepgaande ervaring. Prachtig omdat hij zonder mijn probleem te kennen in zijn eerste zinnen de essentie van mijn probleem verwoordde, zeer treffend, bijna niet te geloven. Enerverend  en diepgaand omdat, door hetgeen hij ervoer en aan mij vertelde, ik steeds dichter bij de essentie van mijn probleem kwam. Uiteindelijk ging ik zelf de “confrontatie met mezelf” aan. Dat heeft een zeer bevrijdend en helend effect. Ik denk er nog dagelijks aan. Ik heb de sterke werking van een reading aan den lijve ervaren. Jouw werkwijze is zeer integer, vertrouwenwekkend, waardoor ik mij open durf te stellen. Je gaat naar de kern. Je creëert veiligheid en warmte. Dank Sander, voor deze prachtige ervaring.”
Pieter Klein – De Passieorganisator

“Voor het eerst in mijn leven een reading gedaan om mijn zoektocht naar mijn persoonlijke drijfveren helder te krijgen. Sander heeft mij goed op weg geholpen om deze drijfveren, maar ook mijn valkuilen te verhelderen. Ik kan het iedereen aanbevelen, die op zoek is naar zichzelf!”
Jorg Foolen – Kropp Fysiotherapie

“Sander heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een warme en intuitieve man die met respect kijkt naar de processen van anderen en naar die van zichzelf. Hij staat “zijn mannetje” en tegelijkertijd heeft hij toegang tot zijn zachtheid, tot zijn hart. Die combinatie maakt hem een krachtige trainer. Ik werk met veel plezier met hem samen.”
Nynke Sikkema – ondernemer/trainer

“Door er gewoon te zijn en te doen wat je doet, heb je in een voor mij cruciale fase meer voor me betekend dan je in een cv kunt benoemen. Het heeft mij geholpen om afstand te nemen van bepaalde vraagstukken, waardoor illusies en patronen helder werden en ik op een nieuwe manier mijn werk, mensen en situaties op waarde kan schatten.”
Hans v. Keulen – ondernemer/eigenaar tuinbedrijf