Pages Navigation Menu

Healing op afstand – een spiritueel hallo

Healing op afstand – een spiritueel hallo

Je kunt een healing ook ontvangen, zonder dat je langs hoeft te komen. Deze healings zijn gratis. Dit kun je voor jezelf doen, of voor een ander. Voor deze afstandshealing hoef je niets te doen, je gaat gewoon door met je dag.

 

Op een zeker moment kan het zijn dat je voelt dat er iets van je afvalt, dat je lichter wordt. Soms voel je niets, of later pas. Als het gebeurd is, krijg je altijd even bericht.

Wil je graag een healing op afstand?

Stuur hiertoe dan een verzoek naar info@numoment.nl met een korte zo duidelijk mogelijke vraag. Zorg ervoor dat het een vraag is, en niet een gevoel. Je ontvangt een antwoord terug als het heeft plaatsgevonden, soms met een korte omschrijving. Het kan zijn dat ik besluit je niet teveel te vertellen, dit om te voorkomen dat het een mentale aangelegenheid wordt. We werken bij healing op spirit-niveau en er over denken maakt dingen zelden beter.

Ik raad je ook van harte een collega aan, havingness.nu. Ook hier kun je healings aanvragen, die worden uitgezet bij een grotere groep healers in ons netwerk.

Afstandshealings zijn kosteloos. Mocht je toch iets willen doen, kijk dan eens hier.

Waarom?
Bij een healing geeft de healer een neutraal hallo aan de ontvanger. Hij kijkt naar de persoon, zonder te mentale vooraannames en verwachtingen en stelt bij wat er bijgesteld wil worden. Zonder te verlangen naar een specifiek resultaat. Zo neutraal kijken noemen we een spiritueel hallo. Dat is goed voor de ontvanger, maar zeker ook voor de healer. Het is een meditatie, een spiritueel hallo en daarmee een groeistap voor alle partijen. En daarmee fijn en een eer om te doen. Dus voel je welkom.

Nog meer weten? Lees verder ->