Pages Navigation Menu

Wat aurareading voor je doet.

Wat aurareading voor je doet.

Wat aurareading voor je doet is je opnieuw bewust maken van wat belangrijk is voor jou! Heel simpel. Maar het gaat eigenlijk verder.

Alles is energie en alles trilt. In het universum is feitelijk alleen energie en een deel van die energie vibreert zodanig dat we materie ervaren. Mensen zijn een combinatie van materie (= energie) en leven (ook energie). Een deel daarvan is ons bewustzijn. Jouw bewuste aandacht op iets in je leven bepaalt je ervaring, maar ook je ontwikkeling. We zeggen dan dat alles wat je aandacht geeft, groeit.

Een voorbeeld: op je werk valt een collega tegen je uit. We kunnen dit met ons hoofd relativeren, maar toch lig je er wakker van. Er is iets bij je aangeraakt wat zeer doet, maar je initiële reactie is dat je je richt op de ander. De ander is tenslotte de schuldige. Jij deed niets, toch? Thuis loop je nog te malen, in bed lig je wakker en alle mogelijke gesprekken gaan maar door. Het verhaal wordt groter en groter, de verontwaardiging en angst groeien mee en er ontstaat uiteindelijk een beer van een probleem. Wat er feitelijk gebeurd is dat je je aandacht niet (zozeer) op de ander richt, maar op datgene wat bij je aangeraakt is. En dat deel groeit en groeit.

Wat een aurareading voor je kan doen is je aandacht opnieuw richten op wat er voor jou toe doet. Zo dat alleen dát deel groeit. Zo kan het zijn dat je aandacht weer gericht wordt op wat voor jou goed voelt, op je kwaliteiten, soms zelfs op een oplossing. Je richt je aandacht dan op wat wél werkt voor je. En als dát groeit, ontspan je. Dan lost het probleem zich vanzelf op.

Dat is de kracht van aurareading. Het opnieuw richten van je aandacht. Dat is wat ze ook wel healing noemen. Dit gaat gelukkig vanuit jouw aandacht helemaal vanzelf! Daar hoef je niets voor te doen.

Een aurareading kun je doen om de relatie met jezelf weer helder te krijgen. Maar ook om weer helderheid te krijgen in je werk, je relaties, gezondheid, het verleden, de dood en ga zo maar door. Feitelijk is alles te lezen. Ook de aanschaf van een nieuwe auto, inderdaad.

De aurareader
Vaak vragen mensen aan het eind van een reading of ik niet helemaal kapot ben. Nee! Van een reading krijg ik juist energie. Ik richt niet alleen jouw aandacht op jouw essentie, mijn aandacht gaat tijdens een aurareading ook naar simpel en geïnspireerd leven. En daar krijg ik net zo goed energie van!

Wil je meer weten over aurareading? Kijk hier. —>

2 Comments

 1. Geachte Heer/Mevrouw,

  Mijn naam is Milou Vogels,ik studeer op de Fontys in Tilburg en doe International Lifestyle Studies waarbij we een Appearance(uiterlijk) evenement moeten organiseren. Het leek ons super gaaf om een paragnost te laten komen die aura’s kan lezen en hieraan dan een activiteit met kleuren te koppelen. Ik heb al enige ervaring met paragnosten en weet dat ze veelal open minded zijn en een brede interesse hebben. Mijn vraag aan u is of er een mogelijkheid hierin is en welke kosten hieraan verbonden zijn? Alvast bedankt voor uw aandacht.

  M.v.g.

  Milou Vogels

  • Beste Milou, ik neem contact met je op via de email.
   Goeie groet, Sander Honing

Leave a Comment

Your email address will not be published.