Pages Navigation Menu

Aurareading | Brengt nieuw bewustzijn

aurareading - zien wat er toe doet.

Heb je vragen over jouw leven, doelen, werk, relaties of iets anders wat je bezig houdt? In jouw energie zit het antwoord! Een reader kan het lezen voor je.

Een reading helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. De ontwikkeling van jouw doelen en kracht, die opnieuw benoemd en bewust gemaakt worden. Het gaat écht over jouw en dat helpt je écht verder. Regelmatig krijg ik teruggekoppeld dat één reading hetzelfde resultaat geeft als een jaar conventionele therapie.
Het is inderdaad een erg krachtige tool.

Hoe werkt het?
In een aurareading kijken we naar jouw informatie, zonder tussenkomst van ingewikkelde analyses en aannames. Readers kijken naar jouw energie. Alles wat je ziet bestaat uit energie en energie is te lezen en te sturen.

Einstein zei het al en de wetenschap vindt nu ook de bewijzen voor deze theorie. Materie kan energie worden en energie kan materialiseren. Allemaal onder invloed van jouw aandacht. Mensen zijn ook energie, allemaal op hun eigen creatieve wijze vorm gegeven. Onze gedachten, onze houding, onze emoties, onze doeleinden: alles produceert energietrillingen. Het totaal van deze energie is je persoonlijkheid. In een aurareading wordt deze energie gelezen, benoemd en indien gewenst, bijgesteld.

Alle uiteenlopende onderwerpen als werksituaties, relaties, seksualiteit, rijkdom en groeistappen die je wilt zetten kunnen worden gelezen en besproken.

Pragmatisch mens?
Vind je jezelf zo’n praktisch mens en is dat vage gedoe niets voor jou? Bedenk je dan eens dat we allemaal deze tool hebben. We ‘lezen’ elkaar de hele dag door. Het is een van nature aanwezige mogelijkheid in ieder mens, readers hebben het slechts (opnieuw) naar hun bewustzijn gehaald. Dus geen gezweef, gewoon een praktisch gerichte coaching die je écht verder helpt.

Als je eens het gevoel hebt dat je stilstaat en/of niet verder kan, of je gewoon eens wilt weten waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling, kan een aurareading écht helpen. Het maakt opnieuw duidelijk waar je staat, welke stappen je kunt zetten en wat je wensen zijn. En dat allemaal op een ‘down to earth’ wijze.

Reading per telefoon of Skype
Ja, dat kan ook. Het liefst doe ik het via Skype. Kost niets en werkt erg goed. Daarbij is het fijn elkaar ook te kunnen zien. Het ‘zien’ is niet nodig, maar het maakt het wel wat intenser. Je vindt me op Skype onder de naam ‘Bedrijfsreader’.

Kosten
Die bepaal jij zelf. Zoals alles in het leven, bepaal ook jij wat het je waard is. En dat kun je pas na de reading zeggen, toch? En waarom ik dat zo doe? Lees er over hier.